Begeleider digitale vaardigheden

Begeleider digitale vaardigheden

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 6 jan 2025
Azc Schalkhaar, Schalkhaar, Overijssel 7433 RB, Nederland
Activiteiten begeleidenSociale mediaComputerCreatiefNederlandsEngels
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheidVluchtelingen & Minderheden
Aanmeldingen sluiten over 3 maanden.
Maatschappelijke stage Delen
Coa
#87172
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/Coa/Maatschappelijke-stages/Begeleider-digitale-vaardigheden/87172 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hulp bij ontwikkelen van digitale vaardigheden. Bewoners met weinig digitale vaardigheden hebben minder kans om mee te komen in de maatschappij en op het azc.

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving activiteit:   hulp bij ontwikkelen van digitale vaardigheden. Bewoners met weinig digitale vaardigheden hebben minder kans om mee te komen in de maatschappij en op het azc. Zo kan iemand met weinig digitale vaardigheden steeds verder in de problemen komen, ook wanneer ze straks buiten het azc wonen. Voor deze bewoners ga jij je inzetten!

Hoe: je maakt een plan van aanpak, organiseert en bedenkt eventueel samen met de bewoners van het azc een manier om deze doelgroep te bereiken. Vervolgens ga je een methode bedenken om deze mensen te begeleiden in basaal computer- en telefoongebruik.

Wie zoeken we?: ben jij digitaal onderlegd en vind je het leuk om anderen wat te leren; heb jij affiniteit met de doelgroep nieuwkomers en ben jij een motivator, dan nodigen we je van harte uit te sollisciteren op deze stage.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 3 maanden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Coa

Het COA
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Wij zijn sinds 1994 verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland. We begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of daarbuiten. Daarbij werken we nauw samen met andere organisaties.